Începând de mâine se poate parcurge traseul ce leagă Cascada Duruitoarea de Cabana Dochia și Vf. Toaca – Recomandările Salvamont Neamț

Salvamont Neamț anunță că începând de mâine, 14 mai se va putea parcurge traseul ce leagă Cascada Duruitoarea de Cabana Dochia și Vârful Toaca:

Începând de mâine se poate parcurge traseul ce leagă Cascada Duruitoarea de Cabana Dochia și Vf. Toaca. Vă recomandam să parcurgeți traeeul pe urcare (cruce roșie) cu întoarcere pe banda roșie (Dochia-Vf. Toaca- Cabana Fântânele-Durău), să plecați din timp ca să nu fiți surprinși de căderea nopții, să fiți bine echipați și să luați în considerație că traseul respectiv parcurs într-o zi necesită în medie 9 ore și peste 2000 m diferențe de nivel pe urcare și coborâre. Respectați muntele, nu distrugeți instalatiile montate și nu aruncați resturi și ambalaje pe traseu. Nu lipiți autocolante și nu mâzgâliți indicatoarele. Echipele noastre au depus eforturi considerabile și și-au asumat anumite riscuri care cu greu pot fi evaluate pentru ca acest traseu să poată fi parcurs în siguranță (cu precizarea că pe munte siguranța e relativă și ține de mulți factori).

Salvamont NEAMȚ

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate