Începe apocalipsa la primăria Piatra-Neamț. Constructorii au reziliat contractele pentru 3 parcuri și o grădiniță

Pe motiv că primăria Piatra-Neamț nu vrea să plătească și reclamând chiar o rea-voință din partea autorităților locale, constructorii de la:
– parcul din cartierul Speranța
– parcul din cartierul Văleni
– parcul din cartierul Pietricica
– grădinița din spatele Cinema Unic (Dacia)
au sistat lucrările, au închis șantierele, au notificat primăria că reziliază contractele și urmează să acționeze primăria în judecată.

În astfel de cazuri, când proiectele deja erau sărite din termenele inițiale de execuție și nu sunt terminate, banii europeni alocați se dau înapoi, deci milioanele care ar fi trebuit să vină din proiecte europene nu doar că nu mai vin, dar sunt și date înapoi din bugetul local și vorbim de milioane de euro.

Din păcate, se pare că aceste blocări de proiecte sunt doar începutul, pentru că și alți constructori au aceleași probleme cu primăria Piatra-Neamț.

Dacă opoziția din Consiliul Local, Prefectura și alte instituții nu se trezesc să intervină, e posibil să se trezească toata lumea când e prea târziu și orașul va fi blocat de datorii, iar dezvoltarea și funcționarea lui vor fi afectate mulți ani de zile de acum încolo.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate