Începe prima etapă a Campionatului Național de Drift. Mult succes pilotului nemțean Cătălin Trifan!

Prima etapă din Campionatul Național de Drift, la clasele Pro și Semi Pro, se va desfășura în perioada 28-29 Mai pe circuitul Transilvania Motor Ring din Mureș. După lungi așteptări, vă prezentăm programul primei etape a Campionatului Național de Drift 2022 – Clasele Semi PRO și PRO.

Se anunță o etapă incendiară într-un nou format, cu multe surprize, adrenalină și cai putere turați la maxim.

La start sunt înscriși peste 50 de piloți din România și Bulgaria. Evenimentul va putea fi urmărit în sistem pay per view pe rodrift.ro -> RoDrift | Etapa nr 1, și, de asemenea, biletele vor fi puse în vânzare pe platforma rodrift.ro ->Biletele pot fi achiziționate de aici: 👇https://rodrift.ro/tickets

RoDrift are propria platformă pentru a urmări CN de Drift

Dacă până acum, etapele se vedeau în direct pe Pro Arena, de data aceasta, RoDrift a anunțat că a lansat propria platformă de transmisiuni, fanii urmând să poată urmări întreaga acțiune pe rodrift.ro. De asemenea, cei care vor să ajungă la circuit, tot de acolo își pot rezerva biletele, având inclusiv reducere dacă aleg să fie prezenți la ambele zile de concurs. Sâmbătă seară, este programată, chiar la circuit, o petrecere a driftului, unde invitat special este DJ OldSkull.

Ulterior, în săptămâna imediat următoare, aceștia pot urmări o emisiune dedicată driftului pe Pro Arena, cu imagini din culisele etapei, dar și cele mai spectaculoase battle-uri.

El este omul din spatele soft-ului a peste jumătate din mașinile din Campionat și unul dintre cei mai talentați, disciplinați și dedicați piloți de drift. Un sportiv veritabil, din Neamț!

Să-i urăm mult succes și multe victorii în acest sezon competițional lui:

🏆Trifan Catalin🏆
Pilot clasa: Pro
Număr concurs: 0⃣3⃣
Mașină – BMW E46 Automatic , Motor N62B44 Turbo
Putere: 650 – 915 CP 🔥
Victorii: Loc 3 general 2021 🥉
Experiență în drift: 11 ani
Vârstă: 43 ani
Domiciliu: Piatra-Neamț
Ocupație: Mecanic auto

Sponsori: Pioneer Romania, Dinamic 92 Distribution, Vector Custom & Service, HTG tuning, Repsol Lubricants Romania, RADBURG, BogCar Quality, 3-Fun Performance, Volta Grup, 2M Artediem, Anvelope Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate