Începerea anului școlar  la Școala Gimnazială ”Iustin Pîrvu ”cu entuziasm și promisiuni

Cu toții știm că fiecare început de toamnă marchează un moment important în viețile elevilor, părinților și profesorilor. Este timpul așteptat al începerii unui nou an școlar, plin de speranță, promisiuni și oportunități de învățare. Și la Școala Gimnazială ”Iustin Pîrvu”, acest nou capitol a început cu entuziasm și dedicare.

În fiecare toamnă, când clopoțelul sună și porțile școlii se deschid, se creează o legătură specială între elevi, profesori și personalul școlii. Anul școlar 2023-2024 nu a fost o excepție. Elevii au revenit la școală cu zâmbete pe buze, entuziasmați de revederea colegilor și de aventurile de învățare care îi așteaptă. Profesorii și cadrele didactice și-au deschis brațele pentru a primi o nouă generație de minți curioase și promițătoare.

La Școala Gimnazială Iustin Pîrvu, educația este mai mult decât o simplă predare a cunoștințelor. Este o călătorie în care fiecare elev este încurajat să-și descopere pasiunile, să dezvolte abilitățile și să crească ca individ. Acest an școlar aduce cu sine un curriculum revigorat, bogat în activități extracurriculare, proiecte creative și abordări inovatoare ale învățării. De la lecții interactive la excursii de explorare în natură, elevii au parte de o gamă variată de experiențe educaționale care îi vor pregăti pentru un viitor promițător.”(director, prof. Ancuța Vasilica)

Directoarea școlii, profesoara Mariana Deleanu, aflată momentan în concediu pentru creșterea copilului, a participat la festivitatea de deschidere a anului școlar, alături de colegii de cancelarie, reprezentanții administrației locale, ai bisericilor din comună și ai postului de poliție.

În școala noastră, comunitatea este un pilon esențial al succesului. În acest nou an școlar, se pune un accent deosebit pe valorile care definesc școala: respect, responsabilitate și empatie. Elevii sunt încurajați să se implice în proiecte caritabile, să sprijine colegii mai mici și să dezvolte abilități de comunicare și colaborare. Astfel, se formează cetățeni responsabili și înțelegători, pregătiți să facă față provocărilor lumii de astăzi și de mâine. Noi vom continua proiectul Erasmus Stop learning gaps du to digital skills (SLEGS) început anul trecut , vom începe proiectul Școala Încrederii și ne vom implica în activități variate și atractive , menite să le facă elevilor experiența școlară cât mai plăcută. ” ( director, prof. Mariana Deleanu)

Clasele au fost pregătite cu minuțiozitate pentru primirea elevilor, iar entuziasmul și creativitatea cadrelor didactice i-au bucurat deopotrivă pe elevi și părinți . Corpul profesoral s-a înnoit cu câțiva profesori care vor face echipă bună cu cei care predau de mai mult timp la Școala Gimnazială Iustin Pîrvu, unde  fiecare zi de școală este o oportunitate de a crea amintiri, de a învăța și de a crește împreună ca o comunitate. Anul școlar 2023-2024 aduce cu sine promisiuni de reușită și dezvoltare personală.

Cu profesori dedicați, elevi talentați și o atmosferă plină de entuziasm, Școala Gimnazială Iustin Pîrvu se pregătește pentru un an minunat și plin de realizări.

Mult succes tuturor!

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate