Incident halucinant la Orion: Polițist local luat pe capotă intenționat de un șofer indisciplinat și agresiv

Un echipaj al Biroului Siguranță Rutieră din cadrul Poliției Locale Piatra-Neamț a fost implicat într-un incident neplăcut în dimineața zilei de 17.05.2022, în stația de autobuz din fața complexului Orion.

Poliția Locală Piatra-Neamț a transmis următoarele:

„În desfășurarea atribuțiilor de serviciu, echipajul Biroului de Siguranță Rutieră asigura fluidizarea traficului rutier la primele ore ale dimineții când a constat că în stația mijloacelor de transport staționau neregulamentar mai multe autoturisme.

Agenții au solicitat conducătorilor auto să elibereze stația pentru a nu crea blocaje în zonă, însă unul dintre aceștia a refuzat să se conformeze. I s-a cerut să se legitimeze, a refuzat și, mai mult decât atât, a încercat să se sustragă răspunderii contravenționale părăsind zona, moment în care a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar.

De asemenea, același conducător auto a continuat cu amenințări și injurii la adresa polițistului local, încercând să-l îndepărteze împingându-l cu mașina. La fața locului a fost chemat și echipajul de intervenție rapidă al Poliției Locale căruia conducătorul auto i-a declarat date de identitate nereale, pentru a nu putea fi identificat în baza de date.

Poliția Municipiului Piatra-Neamț, sosită la fața locului la solicitarea șoferului, i-a condus la sediul instituției, atât pe acesta, cât și pe polițistul local, pentru efectuarea cercetărilor.

Agentul Poliției Locale Piatra-Neamț nu a suferit vătămări corporale, își desfășoară în continuare serviciul conform planificării și atribuțiilor, în vreme ce, conducătorului auto i s-a aplicat o sancțiune contravențională. Totodată, potrivit declarațiilor polițistului local, conducătorului auto în cauză urmează să i se întocmească dosar penal pentru infracțiunea de ultraj.

Mai mulți cetățeni care locuiesc în zonă, cărora le mulțumim pe această cale, s-au arătat indignați de cele întâmplate și au apelat Dispeceratul Poliției Locale Piatra-Neamț, venind în sprijinul polițistului local implicat în incident, cu imagini surprinse de camerele de supraveghere proprii.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate