INCIDENT ȘOCANT în NEAMȚ: Un șofer a fost depistat conducând sub influența alcoolului de două ori în aceeași noapte

Un incident șocant a avut loc în cursul nopții trecute, când un șofer a fost depistat conducând sub influența alcoolului de două ori în aceeași noapte.

„În noaptea de 12 iunie a.c., în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, pe DN 15, în Roznov, au observat un autoturism care se deplasa haotic, punând în pericol siguranța traficului rutier.

Polițiștii au procedat la identificarea conducătorului auto, un tânăr, de  24 de ani, din Piatra-Neamț, care emana halenă alcoolică.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, unde în prezența cadrelor medicale a refuzat recoltarea acestora.

În continuarea activităților de patrulare, în jurul orei 02:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat, pe DN 15, în localitatea Săvinești, același autoturism, condus de tânărul de 24 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, unde în prezența cadrelor medicale a refuzat, din nou recoltarea acestora.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.”, transmite insp. Ciofu Ramona.

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate