Inconștiență, lipsă de asumare…puțin spus. Din cauza unor asemenea indivizi e mai sigur să mergi pe jos, și nici asta nu e o garanție

La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 08:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au depistat în trafic un bărbat, de 35 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DN15D, în localitatea Girov.

Conducătorul auto, din județul Iași, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

*

La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ156A, în localitatea Roznov.

Conducătorul auto, din Vădurele, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

*

Pentru deplasarea în condiții de siguranță, polițiștii vă recomandă:

📌 Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau s substanțelor psihoactive!

📌Adaptaţi permanent viteza de deplasare la condițiile de drum și de trafic!

📌Nu vă angajaţi în efectuarea de depăşiri riscante sau neregulamentare!

📌Respectaţi normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau alte vehicule!

📌 Folosiţi centura de siguranţă!

📌Nu conduceţi dacă vă simţiţi obosiţi!

*

La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 17:20, polițiștii Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 33 de ani, din Pipirig, în timp ce conducea un autoturism, pe un drum public, din localitatea Pipirig.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, din verificările efectuate de polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate