Incredibil de ce a fost capabilă o nemțeancă de numai 24 de ani – Urmărită la nivel internațional, a fost prinsă de Poliție

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, cu sprijinul colegilor din Secția de Poliție Rurală Urecheni, au reușit să depisteze o tânără în vârstă de 24 de ani, din localitatea Petricani, care era urmărită la nivel internațional.

La data de 6 iunie, forțele de ordine au reușit să localizeze și să rețină această tânără în localitatea Petricani. Aceasta avea un mandat european de arestare emis pe numele său la data de 10 mai.

Din investigațiile efectuate a reieșit că tânăra în cauză este bănuită că ar fi comis, în data de 13 februarie 2016, două infracțiuni de omor și vătămare corporală gravă pe teritoriul Italiei, fiind atât autor, cât și complice.

Imediat după ce a fost depistată, tânăra a fost prezentată procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău. Acesta a dispus reținerea sa pentru o perioadă de 24 de ore și transferul acesteia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Astăzi, suspecta urmează să fie adusă în fața Curții de Apel Bacău, unde se va solicita confirmarea mandatului european de arestare emis pe numele său.

Această captură reprezintă un succes important pentru forțele de ordine, demonstrând determinarea și eficiența lor în combaterea criminalității și asigurarea siguranței comunității. Colaborarea și coordonarea între diferitele unități de poliție au jucat un rol esențial în identificarea și prinderea acestei persoane urmărite internațional.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate