Indivizi reținuți în cazul cutremurător al bărbatului găsit decedat în condiții suspecte, în Neamț

În această seară, efective sporite ale forțelor de ordine ar fi reținut doi suspecți în cazul crimei petrecute în Horia.

Reamintim că în dimineață de 6 decembrie, în jurul orei 7.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 53 de ani, cu privire la faptul că a identificat un bărbat decedat, la imobilul acestuia din localitatea Horia.

Întrucât se pare că este vorba despre un caz evident de agresiune severă și omor, ancheta a fost preluată de îndată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

Fiind o anchetă în curs, nu sunt disponibile date oficiale, însă martorii care au fost în această seară la fața locului ne-au declarat că echipa operativă ar fi reținut două persoane, una mai tânără și cealaltă mai în vârstă, suspecte că ar fi agresat în condiții greu de imaginat și de înțeles victima, care într-un final a decedat.

Vom reveni cu date oficiale la finalizarea cercetărilor sau în momentul în care procurorii vor putea oferi noi informații din anchetă, cu caracter public.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate