Infracțiuni la regimul rutier, depistate în flagrant de polițiștii nemțeni

La data de 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au depistat, pe strada Cuza Vodă, din Târgu-Neamț, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

*
La data de 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat, pe strada Sucedava, din Roman un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

*
La data de 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat, pe Drumul Național 15, din Săvinești un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din județul Mureș.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit că autoturismul are numere false.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea unei infracțiuni punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate