Inspectoratul Școlar Neamț, mesaj de condoleanțe după decesul unei eleve în timpul unui antrenament

Inspectoratul Școlar Județean Neamț informează, cu infinită durere, că, astăzi, 6 ianuarie 2023, în jurul orei 10.45, Daria D., elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Elena Cuza” Piatra – Neamț, legitimată ca sportivă la Clubul Școlar Sportiv din Piatra – Neamț, și-a pierdut cunoștința în timpul antrenamentului de pregătire sportivă practică – volei și, cu toate eforturile depuse de serviciul medical de la Unitatea de Primire Urgențe, a decedat.

Antrenamentul la care participa eleva era de intensitate redusă, după cum ne informează profesorul antrenor, și avea loc în condițiile pregătirii necesare participării la Campionatul Național de Cadete, din 14 ianuarie 2023.

Conform informațiilor primite din partea C.S.S. Piatra – Neamț putem preciza că, Daria avea efectuată vizita medicală periodică la cabinetul de medicină sportivă, cu care unitatea are contract și avea viza medicală valabilă. De asemenea, din cele relatate de părinții Dariei, aceasta a fost supusă unor investigații medicale chiar la începutul anului 2023 și nu s-au evidențiat nicio problemă medicală incompatibilă cu practicarea sportului de performanță.

Suntem alături de familia Dariei, ne exprimăm regretul pentru imensa pierdere suferită și transmitem cele mai sincere condoleanțe!

Inspector Școlar General,

Prof. Florentina LUCA – MOISE

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate