Inspectorul principal de poliție Robert Zlat este polițistul anului la categoria investigarea și combaterea criminalității (IPJ Neamț)

La data de 24 martie, cu ocazia ZILEI POLIŢIEI ROMÂNE, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț şi-a desemnat poliţiştii de onoare ai anului, pe diferite categorii: ordine şi siguranţă publică, investigarea şi combaterea criminalităţii,  suport operativ, suport misiuni şi activităţi.

Poliţistul anului la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, la categoria investigarea şi combaterea criminalităţii, este inspector principal de poliţie Zlat Robert.

Acesta îşi desfăşoară activitatea la Formațiunea de Investigații Criminale, din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, fiind încadrat în instituţie în anul 2003. Din anul 2019, acesta coordonează activitatea Formațiunii de Investigații Criminale Târgu-Neamț.

În anul 2022 s-a remarcat în activitatea zilnică desfăşurată, prin rezultatele obţinute alături de colegii de formațiune.

Principiul de viață al colegului nostru este  că faptele vorbesc, de aceea preferă să facă mai mult și să vorbească mai puțin. Rezultatele muncii sale sunt reflectate de situația operative de la nivelul Poliției orașului Târgu-Neamț, unde nicio faptă gravă nu a rămas cu autor neidentificat.

Cred că succesul constă în special în echipă, fiecare are rolul său și nu aș fi putut să am aceste rezultate fără colegii mei, pe care îi felicit, toți merită această distincție.

Totodată, aceste rezultate sunt obținute cu sprijinul conducerii și al Serviciului de Investigații Criminale Neamț.

Apreciez recunoașterea meritelor, în spatele acestora stau multe ore de muncă, implicare și fler polițienesc.

a declarat inspector principal de poliţie Zlat Robert

În anul 2022, poliţistul a dispus măsura preventivă a reținerii față de 31 de personae, dintre cele 42 de rețineri dispuse la nivelul Formațiunii de Investigații Criminale.

Printre cazurile la care și-a adus contribuția este de menționat cazul de dublu omor, comis în anul 2006, în Târgu-Neamț.

Felicitări și la cât mai multe cazuri soluționate alături de colegii de formațiune!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate