Inspectorul școlar general, Florentina Moise, despre locurile insuficiente din creșele din Piatra-Neamț

O problemă deja știută, despre care am scris recent AICI (click), sunt locurile insuficiente din creșele din Piatra-Neamț. În urma sesizărilor venite de la părinți și discuțiilor din spațiul public pe această temă, prefectul de Neamț, Adrian Niță, a organizat astăzi o întâlnire cu mai mulți factori de decizie, în care s-au propus mai multe soluții. Mai multe detalii despre ce s-a discutat – AICI (click).

De la această întâlnire a lipsit reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Neamț din cauza perioadei aglomerate cu examenele naționale, însă, în urmă cu scurt timp, conducerea IȘJ Neamț a făcut câteva precizări pe această temă:

Domnule primar Carabelea, mai întâi CONSTRUIȚI și apoi vorbiți despre locurile din creșe!

Primarul din Piatra-Neamț organizează întâlnirile neputinței, iar eu, ca inspector general școlar, nu am timp de campanii electorale și nici nu îmi permit să pun pe drumuri părinții pentru a le arăta că dintr-un spațiu (ceva mai) mare fac două mai mici!

Spre știința domnului primar, numărul locurilor în creșe nu se aprobă peste numărul celor permise de lege. Totuși, voi solicita suplimentarea numărului de locuri, urmând ca Primăria Piatra-Neamț să asigure spațiul necesar acestor grupe. Și atunci revenim la problema de bază, pe care o spun de când am preluat funcția de inspector general: domnul primar NU A CONSTRUIT nimic!

Cei care mă cunosc știu că sunt un om serios. Nu pot împărtăși lamentările actualului primar. În schimb, vă promit că voi participa cu plăcere la orice inaugurare de școli și grădinițe NOI în orașul nostru!

a declarat inspectorul școlar general, Florentina Luca Moise

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate