Intervenție a pompierilor pe strada Paharnicului, în Piatra-Neamț. O bătrână a fost transportată la UPU

În data de 26.02.2022 la ora 12:11, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament situat într-un bloc de locuințe pe strada Paharnicului în municipiul Piatra-Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra-Neamț.
Pompierii au intervenit cu ajutorul echipamentelor, din dotarea autospecialei pentru descarcerare, pentru deblocarea ușii. În interiorul apartamentului situat la al doilea etaj se afla o femeie de 82 de ani, căzută în interiorul unei camere. Aceasta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Piatra Neamț
, a transmis Lt. Irina POPA – ISU Neamț.

Și la Roman s-a intervenit într-o situație similară, acolo unde un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost găsit la fel, căzut în locuință:

În data de 26.02.2022 la ora 08:34, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament situat într-un bloc de locuințe pe strada Mihai Viteazul în municipiul Roman.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman.
Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, pompierii au intrat în apartamentul situat la parter, prin fereastra unei camere. Pompierii au găsit un bărbat de 71 de ani, căzut în interiorul unei camere. Bărbatul a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Roman.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate