Intervenție de mare amploare în curtea unei locuințe: poliția, jandarmii, agenți de la locală, un ofițer, un negociator și luptătorii SAS – Doi copilași implicați (PIATRA-NEAMȚ)

La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat în vârstă de 60 de ani din Piatra-Neamț cu privire la faptul că organele statului vor să-i ia copiii, amenințând cu săvârșirea de acte de violență atât asupra sa cât și asupra copiilor.

În baza sesizării patrula de siguranță publică s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a constatat că apelantul, aflându-se în stare de ebrietate, împreună cu cei doi copii minori cu vârste de 6, respectiv 10 ani, se aflau în curtea locuinței, având un comportament agitat şi agresiv, exercitând acte de violență asupra sa și asupra gardului împrejmuitor al imobilului.

La fața locului s-a constituit un dispozitiv de intervenție din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, un negociator şi un ofițer coordonator de ordine publică, un echipaj format din 4 jandarmi, 1 echipaj de poliție locală şi un echipaj din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Neamț.

În urma negocierilor cu bărbatul de 60 de ani, acesta a acceptat predarea către D.A.S. Piatra-Neamț a celor doi minori, fiind totodată de acord cu transportarea sa la o unitate spitalicească în vederea efectuării unui consult de specialitate.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate