Intervenție dificilă a pompierilor nemțeni pentru stingerea unui incendiu produs în această dimineață (FOTO)

În această dimineață prin apel la 112, la ora 04:36 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în localitatea Liliac din comuna Bahna.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman, SVSU Bahna și Moldoveni.
La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul și în interiorul unei case și la două anexe gospodărești (o bucătărie de vară și un adăpost pentru animale), precum și la acoperișul unei case învecinate.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars: casa și anexele gospodărești pe o suprafață de aproximativ 150 mp cu bunurile din interior, aproximativ 250 kg de lemne de foc, 35 de pui și un câine. Acoperișul casei învecinate a ars pe o suprafață de aproximativ 15 mp.
Din interiorul casei pompierii au evacuat 3 butelii.
Intervenția a fost îngreunată de accesul dificil al autospecialelor la locul producerii evenimentului, fiind necesară efectuarea unor linii de furtun pe o distanță de 150 m.
Proprietara locuinței, o femeie de 74 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a fost asistată de membrii echipajului SMURD dar a refuzat transportul la spital.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric
, a transmis Lt. Irina Popa, ISU Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate