Într-o lume a tehnologiei, o mână de tineri din Piatra Neamț aleg să-și sacrifice timpul liber pentru a trăi într-un oraș mai curat

Problema gunoaielor aruncate la întâmplare constituie una dintre principalele minusuri ale orașului nostru. Știm cu toții că acest lucru nu arată decât gradul nostru de educație și civilizație, însă multora nu le pasă și consideră că este mai ușor să trăiască în mizerie decât să strângă în urma lor sau să facă vreo câțiva pași în plus până la cel mai apropiat coș de gunoi.

Noi am tras semnale de alarmă în repetate rânduri, autoritățile au făcut și ele același lucru, însă fără rezultat, am putea spune că „ne-am bătut gura degeaba”. Singura concluzie la care am ajuns este că unora nu le pasă și că, probabil, la fel e și în casa lor, în viața lor, pentru că, așa cum am spus și mai sus, aceste fapte arată gradul nostru de educație.

Pentru a mai înfrumuseța puțin jungla urbană, o mână de tineri din Piatra Neamț își sacrifică timpul liber adunând mormanele de gunoaie lăsate pe post de „amprente ale bunului simț”. O inițiativă extraordinară, demnă de lăudat pentru că majoritatea tinerilor de vârsta lor au cu totul și cu totul alte preocupări.

Puteți urmări activitatea acestora abonându-vă la canalul de Youtube: click aici.

Le transmitem felicitări acestor tineri! Felicitări pentru inițiativă, pentru munca depusă! Vă mulțumim că ne-ați arătat că încă mai avem o speranță să „ne facem bine”, voi sunteți viitorul!

Cât de frumos ar fi să le oferim o mână de ajutor acestor copii și cât de simplu putem face acest lucru păstrând curățenia…

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate