Într-un moment de disperare, un bărbat din Neamț aflat în arest la domiciliu și-a încheiat toate socotelile cu viața. Polițiștii continuă cercetările

O zi care îi va marca tot restul vieții. Ieri dimineață, un adolescent în vârstă de 16 ani, din Răucești, și-a găsit tatăl spânzurat într-o anexă a locuinței. Bărbatul se afla în arest la domiciliu și într-un moment de cumpănă a ales să încheie orice socoteală cu viața. Copilul a sunat imediat la 112 solicitând ajutor, însă a fost prea târziu, tatăl său a fost declarat decedat și preluat de echipajul Serviciului de Medicină Legală.

La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați de către un minor, de 16 de ani, din Răucești, cu privire la faptul că l-a găsit pe tatăl său în stare de inconștiență, într-o anexă a locuinței.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, fiind identificat corpul unui bărbat, de 51 de ani. În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

a transmis IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate