Învățământul nemțean este unul de elită și datorită „informaticienilor“ (Adrian Niță)

Zilele 19-22 decembrie au avut o semnificație aparte pentru elevii și dascălii Colegiului Național de Informatică din Piatra Neamț, în această perioadă celebrându-se 30 de ani de educație dedicată performanței în informatică. În cadrul evenimentului a fost invitat și Prefectul județului, domnul Adrian Niță, care a transmis că „învățământul nemțean este unul de elită și datorită „informaticienilor“.

Colegiul Naţional de Informatică, Piatra Neamţ, având toate clasele de profil real, specializarea matematică – informatică, intensiv informatică, face parte  dintr-o elită restrânsă a unităţilor din ţară cu acest specific, fiind singura din judeţul Neamţ. Un colegiu de prestigiu, un colegiu în care, de-a lungul timpului, s-au „modelat” oameni valoroși, elevi care au adus cinste și onoare întregului județ.

Colegiul Naţional de Informatică formează profesionişti de marcă în domeniul IT, care demonstrează abilităţi şi competenţe antreprenoriale, flexibilitate în gândire, spirit creativ, gust estetic şi artistic.

Gândurile mele de bine și admirație se îndreaptă către toți elevii și dascălii Colegiului Național de Informatică din Piatra-Neamț, liceu de elită din județul nostru, aflat astăzi în sărbătoare.

M-a onorat invitația de a participa la aniversarea celor de la „Info“ și ce le doresc este ca de la an la an, prestigiul CNI să crească datorită rezultatelor remarcabile ale elevilor și absolvenților și dăruirii cadrelor didactice renumite prin activitatea de la catedră!

Învățământul nemțean este unul de elită și datorită „informaticienilor“. Așa că tot ce le urez este să adune în continuare premii și distincții în competiții naționale și internaționale!”, a mai transmis Prefectul județului Neamț, domnul Adrian Niță.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate