Invitație la Campionatul FSA & WFC KENSHINKAN în memoria Reginei Maria

Petrescu Vasile Sebastian vă invită să participați la Campionatul FSA & WFC KENSHINKAN ce se va desfășura în perioada 21-22 octombrie 2023 în orașul Bicaz din județul Neamț, la sala de sport a Școlii gimnaziale „Regina Maria”, situată în strada Mărceni, numărul 1.

În cadrul acestei gale, sportivii au posibilitatea să-și demonstreze capacitățile sportive pe diferite regulamente de luptă. Vor fi puse în joc centuri cu titluri FSA și WFC, medalii, trofee și diferite alte premii.

Această competiție sportivă este organizată în memoria Reginei Maria, anul acesta sărbătorindu-se 148 de ani de la nașterea acesteia. Competiția este organizată în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al orașului Bicaz.

Doresc să transmit sincere mulțumiri domnului primar Sălăgean Nicolae, domnului vice-primar Surdu Pavel Razvan, consilierilor locali, domnului consilier județean Silviu-Bogdan Ardeleanu și nu în ultimul rând sponsorilor pentru sprijinul acordat pentru buna desfășurare a evenimentului.

Vă așteptăm cu drag să luați parte la această competiție și să sărbătorim împreună memoria Reginei Maria prin sport și fair-play.


Petrescu Vasile Sebastian

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate