Invitație la distracție: La Ștrandul din Roman se organizează prima petrecere cu spumă din acest an

Primarul din Roman a transmis o invitație inedită către toți locuitorii și turiștii din regiunea Moldovei. Cu o notă de entuziasm și bucurie, edilul a anunțat că ștrandul din Roman este în centrul atenției și că această destinație de vacanță reprezintă cu mândrie o atracție remarcabilă.

„E vară, e soare, e vacanță, iar despre ștrandul din Roman se vorbește în toată Moldova. Suntem mândri de asta!”, a declarat Primarul.

Cu un zâmbet contagios și dorința de a aduce mai multă distracție și bucurie în comunitate, Primarul a anunțat o petrecere inedită care să încurajeze spiritul de sărbătoare și atmosfera prietenoasă în rândul localnicilor. Evenimentul va avea loc mâine, vineri, 28 iulie, începând cu ora 14, în incinta ștrandului.

„Și dacă tot ne simțim bine, haideți să ducem distracția la nivelul următor! Vă invit la prima petrecere cu spumă din acest an, în ștrand!”, a anunțat Primarul.

Evenimentul promite să ofere o experiență memorabilă pentru toți participanții, cu o combinație efervescentă de apă, muzică, distracție și, bineînțeles, multă spumă. Petrecerea cu spumă a devenit o tradiție îndrăgită în numeroase destinații turistice, iar acum, localnicii din Roman se vor putea bucura de această experiență în propriul lor ștrand.

Această inițiativă vine în contextul reluării evenimentelor publice și aduce speranță că viața socială și comunitară revine treptat la normalitate, cu toate măsurile de siguranță și precauții corespunzătoare.

Astfel, vineri după-amiaza, ștrandul din Roman se pregătește să devină locul unde oamenii se pot relaxa, dansa și crea amintiri pline de veselie. Toți cei dornici să participe sunt așteptați cu brațele deschise, pentru a se bucura de o experiență unică într-o atmosferă prietenoasă și plină de voie bună.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate