Invitație la slujba de sfințire a Capelei Mortuare a Parohiei Sfântul Prooroc Ilie din satul Ivaneș

Comunitatea parohială se pregătește pentru un moment de înaltă însemnătate religioasă și emoțională.

Parohia Sfântul Prooroc Ilie din satul Ivanes se pregătește cu mare evlavie pentru slujba de sfințire a Capelei Mortuare, eveniment care va avea loc joi, 20 iulie 2023.

Ceremonia solemnă va fi onorată de prezența Înaltpreasfințitului Nichifor Botoșăneanul. Această capelă mortuară reprezintă o adiție importantă la infrastructura religioasă a parohiei și va servi comunității locale pentru momentele de rugăciune și priveghere înainte de înmormântare.

Slujba de sfințire a Capelei Mortuare este un moment profund emoțional și spiritual pentru întreaga comunitate a Parohiei Sfântul Prooroc Ilie. Prin construcția acestei capele, credincioșii își exprimă recunoștința față de cei care i-au precedat în viață și își arată angajamentul de a păstra tradițiile și valorile creștine în această comunitate binecuvântată.

Parohia Sfântul Prooroc Ilie vă invită să vă alăturați lor în această zi specială și să participați la slujba de sfințire a Capelei Mortuare, pentru a aduce omagiu celor trecuți în veșnicie și pentru a căpăta binecuvântarea divină.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate