Ion Pîntea, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Hangu: Harpa: „Garantez că va fi peste ani unul dintre cei mai buni primari din județul Neamț!”

Viceprimarul comunei Hangu, Ion Pîntea a fost desemnat candidatul PSD pentru funcția de primar. Anunțul a fost făcut de Daniel Vasilică Harpa, președintele PSD Neamț și primarul orașului Târgu-Neamț, convins de faptul că localnicii vor vedea în Ion Pîntea unul dintre cei mai buni primari din județul Neamț:

Cum aș putea să nu fac tot ceea ce depinde de mine și să nu-mi doresc ca Hangu, acest loc binecuvântat, să fie așa cum l-am visat, astfel încât hanganii să fie mulțumiți și fericiți?!” – Asta mi-a spus Ion Pîntea înainte de a-l desemna candidatul PSD pentru funcția de primar.

Are 35 de ani de experiență în primărie, iar în ultimii doi ani și-a exercitat cu brio funcția de viceprimar cu atribuții de primar și a demonstrat că poate!

Garantez că Ion Pîntea va fi peste ani unul dintre cei mai buni primari din județul Neamț! Are toate atuurile necesare: o echipă puternică, credință, experiența și dorința de face BINE pentru comunitate.

Mult succes!

a declarat Daniel Vasilică Harpa,
președintele PSD Neamț și primarul orașului Târgu-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate