Ionel Arsene, condamnat definitiv la închisoare cu executare

În urma unui proces care s-a întins inexplicabil de mult și în care nu au existat probe directe, ci doar mărturii și discuții, Ionel Arsene a fost condamnat vineri, 10 martie 2023, la 6 ani și 8 luni cu executare de Curtea de Apel Brașov într-un dosar de corupție. Sentința este definitivă. 

Orice discuție acum, după pronunțarea sentinței, este perimată, dar nu închisă, deoarece observând parcursul oamenilor politici de nivelul său care au primit o condamnare credem că vor urma de acum și alte dosare și se va mai discuta mult pe tema acuzațiilor penale aduse lui Ionel Arsene.

Cert este faptul că ce a făcut acest om politic și ce fonduri a reușit să atragă la Neamț nu a mai făcut niciun politician înaintea lui și nici nu va face altul în timpul vieții noastre, iar ceea ce spunem noi acum rămâne publicat și se va vedea în timp că am avut dreptate.

Pentru ce a făcut în afara legii va plăti, iar pentru ceea ce a făcut pentru acest județ va fi adus aminte în viitor după ce va trece încrâncenarea politică de moment și dansul unora pe mormântul politic al lui Ionel Arsene.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate