Ionel Arsene s-a autosuspendat din poziția de președinte al PSD Neamț. Funcția e preluată de primarul de Târgu Neamț

Pe fondul situației prăbușirii podului de la Luțca și a anchetei în curs, președintele PSD Neamț, Ionel Arsene a discutat în urmă cu câteva zile cu Marcel Ciolacu, președintele PSD, autosuspendarea din funcția de lider al PSD Neamț până la finalizarea anchetei cu podul de la Luțca. Funcția de conducere a PSD Neamț va fi preluată de vicepreședintele organizației, primarul de Târgu Neamț, Daniel Harpa.

Deși unii încearcă să denatureze această informație încercând să pună egal între autosuspendare și suspendare, decizia și ideea acestei acțiuni aparțin în totalitate lui Ionel Arsene care nu este la prima astfel de decizie luată pentru a nu afecta imaginea partidului. El s-a mai autosuspendat o dată tot pe tema unei anchete și la fel ca și acum, funcția a fost asigurată de Daniel Harpa.

Așadar, Ionel Arsene s-a autosuspendat pe perioada anchetei, un gest de normalitate și asumare pe care nu e prima oară când îl face în astfel de situații ce pun presiune pe imaginea partidului. De aici și până la intoxicările care induc ideea că Arsene ar fi fost forțat de conducerea PSD sa facă acest gest, drumul e lung.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate