Ionuț Ursu a pornit într-una din cele mai mari aventuri – achiziționarea echipamentelor medicale și mobilierului pentru Spitalul Orășenesc ”Sf. Ierarh Nicolae” Bicaz

Ionut Ursu a pornit într-una din cele mai mari aventuri de până acum: achizitionarea echipamentelor medicale si mobilierului medical pentru Spitalul Orășenesc ”Sf. Ierarh Nicolae” Bicaz:

Împreună cu Alisa am condus prin furtună in Bulgaria, suportăm căldura infernală din Turcia, negociem orice serviciu sau taxă neprevazuta, ne rugăm să fie publicate normele de aplicare a legii 88( scutirea de TVA a echipamentelor medicale)…. Dar suntem o adevărată forță pentru că avem sprijinul vostru moral și financiar, dragi prieteni, și de aceea suntem siguri că vom reuși! Și mai este un lucru extraordinar care ne motivează toate acțiunile – dorința noastră de a ajuta pe cel aflat în nevoi.

Ori toți părinții,frații, bunicii, copii noștri merită, oriunde s-ar afla ei pe meleagurile noastre, condiții decente, liniște sufletească, tratamente și îngrijiri corespunzătoare, vorbe frumoase spuse din inimă fie că sunt într-un spital fie că sunt într-un azil sau casă de copii.

Dacă soarta este un pic mai aspră pentru unii dintre ei, trebuie ca, noi cei din jur să facem totul pentru ca ei să simtă că sunt iubiți, valorizati in continuare și că vor rămâne mereu ai noștri! Vă mulțumim că sunteți alături de noi in toate aceste acțiuni ale noastre prin care ne probam de fiecare dată dragostea pentru cei din jur și puterea de a dărui!

Acum suntem în drum spre Ankara. Primul tir cu paturi, încărcat la Instanbul, deja se apropie de granița românească!

🙏🏻O prima bătălie câștigată!

De abia așteptăm să încarcăm si mobilerul medical si echipamentele pentru kinetoterapie de la Ankara! Va fi a doua bătălie câștigată! Iar când vom vedea toate produsele achiziționate in curtea spitalului, putem spune că am câștigat războiul!

Trăim aceste zile pline de emoții și situații inedite , cu gândul la toți beneficiarii finali ai proiectului- pacienții Spitalului Orășenesc Sf Ierarh Nicolae Bicaz cărora dorim să aibă cele mai bune condiții de tratament și cazare!

Vă mulțumesc din tot sufletul !

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate