Irina și Paraipan, nunta anului la Târgu-Neamț. A participat „crème de la crème” din lumea interlopă

Nuntă de romi, cu fast și cu bani fără număr aruncați peste lăutari celebri, în Târgu-Neamț. Sâmbătă, 18 iunie, Paraipan (fost Dumitru Lăcătușu) a organizat mare petrecere în cinstea căsătoriei cu aleasa inimii sale, Irina/ Șanina.

A participat „crème de la crème” din lumea interlopă. Se cuvine să îi amintim aici măcar pe Grafian de la Galați și Scorpionii, Bercea Mondialu, membri ai clanului Corduneanu din Iași (cei mai celebri din Moldova) s.a.

Manelele au răsunat în cartierul Tăbăcari, că omul de bucurie… cântă și dansează. Live, la microfon, invitații (și vecinii) l-au ascultat pe nimeni altul decât Costel Puștiu, iar dedicațiile s-au ținut lanț.

Deși sunt căsătoriți civil de ceva vreme, Paraipan și Irina și-au unit ieri destinele și în fața lui Dumnezeu, la o biserică creștin-ortodoxă din Humulești, Târgu-Neamț. Au avut zece (!) perechi de nași, printre care și Gelu Corduneanu.

Inconfundabilă, mireasa a reușit să atragă toate privirile, purtând o rochie spectaculoasă.

captură video Bercea Mondialu

Petrecerea de după cununia religioasă s-a desfășurat într-un local din Târgu-Neamț, cu sala plină și ușile închise.

Pe lista invitaților NU s-au numărat și polițiști din cadrul IPJ Neamț, însă unii dintre ei au stat aproape de locație, în scop preventiv.

Nimic ieșit din comun la mașinile celor care au venit la nuntă: un 440i decapotabil (în care au mers mirii), un S din 2015, jaguare, șeptare- lucruri simple…

Liviu Puștiu a întreținut atmosfera, iar dedicațiile pe sute de euro pentru miri, nași sau alți nuntași au fost de interes întreaga seară.

Cu strigatul darului, nu vă mai spunem…

Cert e că nu au fost aplicate sancțiuni, iar nunta s-a desfășurat cât de poate de normal pentru normalitatea în care trăim și ținând cont de numele invitaților la petrecere.

Casă de piatră și caziere fără alte.. minuni! 🙂

sursa foto: Bercea Mondialu

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate