Iubire și tradiții: Sărbătoarea de Dragobete, cu PSD Neamț și TSD Piatra-Neamț

În luna iubirii, comunitatea din Neamț a fost martora unui eveniment unic ce a reunit tradițiile românești cu sărbătorirea iubirii. PSD Neamț a organizat un concurs dedicat acestei zile, oferind premii ce încurajează valorile autentice românești și promovând iubirea în rândul comunității.

Sub îndrumarea președintelui PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa, alături de președinta OFSD Neamț, Carmen Elena Nastasă, Ciprian Boroș, președintele TSD Piatra-Neamț, alături de echipa sa frumoasă, și Lucian Manole, președintele TSD Neamț, tradițiile și iubirea au fost celebrate cu fast și emoție.

Concursul desfășurat online pe pagina PSD Neamț a avut ca premii ii tradiționale, bilete la evenimente locale și produse autentice realizate de meșterii nemțeni, toate acestea pentru a răsplăti cele mai frumoase povești de iubire. Câștigătorii au fost aleși într-o atmosferă de sărbătoare, într-un eveniment care a adus împreună inimi și zâmbete, subliniind importanța păstrării tradițiilor și a iubirii autentice.

În paralel, Echipa TSD Piatra-Neamț a organizat un eveniment special de Dragobete, invitați fiind toți cei care doresc să celebreze iubirea într-un mod aparte, cu activități interactive, cum ar fi cabina foto și testul de compatibilitate. Evenimentul a reușit să creeze amintiri de neuitat pentru participanți, toate sub sloganul „Iubește Românește”. La aceste activități, s-au alăturat și cei de la happymirror.ro cu oglinda magică, cei de la Casa cu flori cu inima din baloane și psihologul Măzăreanu Savu Mihai pentru testul de compatibilitate.

Aceste inițiative nu doar că au adus oamenii mai aproape, dar au și reușit să întărească legăturile comunității, demonstrând că iubirea și tradițiile pot merge mână în mână. Prin aceste evenimente, PSD Neamț și TSD Piatra-Neamț și-au reafirmat angajamentul față de valorile culturale românești și față de promovarea sentimentelor sincere.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate