Iubirea și dăruirea schimbă destine și salvează vieți. Maratonul faptelor bune pentru Iulian e răsplătit cu un zâmbet uriaș

Micuțul nostru erou, Iulian-Alexandru, din Dulcești, a ajuns cu bine pe pământ românesc după un tratament intensiv împotriva cancerului în Turcia (o tumoră la creierul mic) la o vârstă foarte fragedă. Pentru ca micuțul Iulian să poată lupta cu această boală care l-a maturizat înainte de vreme, s-a reușit o strângere maraton de donații care însumează mii de euro.

Mobilizarea oamenilor care s-au implicat să salveze o viață a fost emoționantă, impresionantă și a demonstrat că solidaritatea, dăruirea și iubirea sunt temelia unei lumi mai bune, pe care ne-o dorim cu toții. Fără ajutorul dumneavoastră, bucuria acestei zile nu ar fi fost posibilă.

Medicii din Turcia se declară optimiști că boala va putea fi învinsă definitiv. Iulian va trebui să meargă la controale periodice în Turcia pentru monitorizare și are șanse foarte mari să își recâștige copilăria răpită de cea mai necruțătoare boală.

Deja se simte mult mai bine, are puterea să zâmbească și își va petrece următoarea perioadă acasă, nu într-un pat de spital, căci în ultimele două luni și-a petrecut copilăria între camera de hotel și ședințe de chimioterapie și radioterapie. Mama sa și voluntari minunați, plini de dăruire, i-au fost alături clipă de clipă pentru ca Iulian să poată trece cât mai ușor printr-un tratament foarte greu de suportat, chiar și pentru un adult.

Dumnezeu este cu tine, micuțule, și prin mâna medicilor turci ai început să zâmbești, să speri, la fel ca noi, cei care îți suntem alături.

Mulțumim Gabriela Voinea pentru iubirea și dăruirea ta, pentru tot ceea ce faci pentru acești micuți, pentru darurile cu care l-ai așteptat la aeroport pe micuțul nostru Iulian.

Mulțumesc voluntarului Alin pentru că a fost acolo, atunci când micuțul nostru a ajuns acolo, că i-ai adus atâta bucurie!

Mulțumesc tuturor celor care ne-ați susținut și ne susțineți în a salva încă o viață, mulțumesc domnului Valer și fiului său pentru ajutor și preluarea de la aeroport.

Mulțumesc cadrelor medicale din spitalul „Memorial” Istanbul pentru toată grija avută, pentru cheta pe care au făcut-o să-i cumpere medicamentele pentru acasă, mulțumesc Daniela pentru răbdarea avută și ajutorul oferit, mulțumesc Foltea Petronela pentru biletele de avion, mulțumesc tuturor celor care m-ați sprijinit în strângerea de fonduri pentru a fi posibil tot tratamentul făcut, pentru faptul că micuțul nostru erou are încă o șansă.

Mulțumesc ZiarPiatraNeamt.ro pentru ajutor, mulțumesc Roman TV, colegilor Alexandra, Vlad și Bogdan pentru sprijinul oferit. Mulțumesc Mădălina Bozieanu pentru toată truda pentru strângerea de fonduri în cadrul festivalului organizat „Toți pentru Alexandru”!

Să fiți binecuvântați dragilor! Mulțumesc tuturor celor cărora vă pasă, mulțumesc mult și doamnei Moisa Niculina, binecuvântari infinite!

a transmis Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț

Iulian are în continuare nevoie de ajutor pentru perioada de monitorizare care va urma. Peste 2 luni va trebui să meargă la control, în Turcia. Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pentru detalii suplimentare pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „Turcia Iulian Alexandru”

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22
  • Revolut 0742451007

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate