Iulian Bulai (USR) exclude orice alianță cu PNL la Neamț din cauza conducerii: „Lazăr (…) un bezmetic”

FOTO: Facebook Iulian Bulai

Invitat în cadrul unei emisiuni locale (click aici), Iulian Bulai, deputat USR de Neamț, a fost întrebat dacă are în vedere o posibilă alianță cu PNL pentru o majoritate în județ după alegeri.

Din răspunsul dat de Iulian Bulai, cu o serie de atacuri la adresa actualului președinte al liberalilor nemțeni, se pare că acesta exclude orice fel de alianță cu PNL atât timp cât George Lazăr va fi în continuare președinte.

„Când ajungem la post-electoral, vorbim. Cu cine? Cu PNL, cu Lazăr care e acum… voiam să spun ceva foarte urât. Cu un bezmetic care nu reușește să își țină împreună echipa, și numai dă în stânga în dreapta, nu am ce discuta. (…).

(N.r. Lazăr) Este de o irelevanță și de o copilărie, de un stil copilăros pe care nu vreau să îl comentez, neputând să am niciun fel de dialog cu el. Vorbesc cu toți peneliștii din jurul lui, cu primari, cu oameni din conducerea partidului, cu deputați, cu oricine, numai cu el nu, pentru că are o îngâmfare și o aroganță umană care îndepărtează orice fel de dialog posibil. De aceea nu pot să am niciun fel de dialog cu el pentru că nu este pregătit uman să intre într-un dialog cu cetățenii. Nici cu mine, un posibil partener de guvernare locală sau de alt fel.

Credibilitatea dumnealui în ochii USR-iștilor este undeva la -5 și mai departe aștept ca PNL Neamț să ia o decizie mai bună pentru o conducere care poate să inițieze cu demnitate un dialog, fără umilințe, jigniri și aroganțe.”, a declarat Iulian Bulai, în cadrul emisiunii.

*Persoanele menționate dispun de drept la replică.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate