Iulian Găină este candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Tarcău. Harpa: „A realizat în comună ceea ce n-au realizat alții în zece mandate (…) Omul în care ai bază la bine și la greu”

Iulian (Lulu) Găină este candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Tarcău – un om de echipă, așa cum l-a numit Daniel Harpa, cu realizări notabile, care se bucură de susținerea întregii echipe.

În primul rând sunt bucuros de faptul că a revenit în echipa noastră domnul Găină. Știm cu toții că a avut patru mandate de primar, a realizat în comună ceea ce n-au realizat alții în zece mandate. Am înțeles de la domnul Lulu că are peste 80 de proiecte depuse, realizate și finanțate. Este un om de echipă, un exemplu pentru primarii noștri din Neamț și sigur că a făcut și face parte din Partidul Social Democrat – omul în care ai bază și la bine și la greu. Lulu Găină este același om pe care l-am cunoscut eu acum 12 ani. (…)

După 4 ani, comuna Tarcău alege să se întoarcă în familia administrației social-democrate. Am fost ieri oaspeții lui Iulian (Lulu) Găină, fostul și viitorul primar al acestei comunități, și l-am simțit extrem de dornic să revină acolo unde a făcut atâta bine pentru cetățeni, adică în fruntea administrației Tarcău.

Am discutat și am înțeles ce își doresc oamenii locului. Am garantat că după 9 iunie, eu, Daniel Vasilică Harpa, le voi fi un prieten și voi sprijini proiectele primarului Iulian Găină, candidatul nostru de la PSD.

De altfel, Valea Muntelui merită o atenție specială fiind o zonă încărcată de tradiție și istorie.

Mult succes colegilor mei, Doamne-ajută tuturor!

a declarat Daniel Vasilică Harpa,
președintele PSD Neamț și primarul orașului Târgu-Neamț

Senatorul de Neamț Răzvan Cuc, Ion Asaftei, Vicepreședintele PSD Neamț, Carmen Elena Nastasă, Președintele OFSD Neamț și Adrian Păduraru, Vicepreședinte PSD Neamț sunt doar câteva exemple de nume politice cu rezonanță în județ care îi susțin candidatura.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate