Iustin Paraschiv își continuă ascensiunea la Vocea României. Piesa „Mad World”, interpretată impecabil de tânărul din Piatra-Neamț în confruntări (VIDEO)

Vineri, 17 noiembrie, în etapa confruntărilor de la Vocea României, Beatrice Giurgiu s-a duelat cu Iustin Paraschiv. Ambii au fost aleși în echipa lui Smiley. Cei doi concurenți au oferit un moment emoționant pe scena de la Vocea României cu celebra piesă „Mad World”.

Reamintim că Iustin Paraschiv a întors toate scaunele juraților de la Vocea României în ediția de vineri, 8 septembrie, cu interpretarea piesei „Dancing On My Own”. Iustin este fiul regretatului părinte al Garnizoanei Piatra-Neamț, pr. militar Cristian Paraschiv, trecut la cele veșnice anul trecut. Tatăl său este cel care l-a îndrumat pe calea muzicii.

Referitor la momentul oferit pe scenă de cei doi în etapa confruntărilor, Irina Rimes a spus: „Pe mine m-a dus într-o atmosferă magică, dar eu pot fi și subiectivă pentru că mie îmi place foarte mult piesa asta! Amândoi sunteți buni pentru etapa următoare. Marea mea iubire rămâne în continuare Iustin… de la blind-uri”.

Smiley a ales să meargă mai departe cu Iustin Paraschiv. Acesta a declarat: „Chiar ați cântat foarte bine și vă mulțumesc că v-ați dedicat acestui moment. Nu i-am pus întâmplător împreună pentru că știam că au delicatețea necesară să cânte piesa asta. E greu de departajat pentru că amândoi ați cântat superb.”

Vă încurajăm să urmăriți parcursul lui Iustin la Vocea României. Vocea lui, sensibilitatea și prezența pe scenă îl vor conduce, cu siguranță, în finală. Din partea noastră: Mult succes, Iustin!

Vocea României este o emisiune concurs difuzată de Pro TV în fiecare toamnă, vineri, de la ora 20.30. Show-ul de talente unde doar vocea contează a avut premiera în septembrie 2011 și face parte din franciza ”The Voice”. Concursul este format din mai multe etape: auditii pe nevăzute, confruntări, knockouturi și gale live. Juriul emisiunii este format din 4 membri: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și Horia Brenciu & Theo Rose.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate