Jandarm și în timpul liber: Conflict aplanat în Neamț după ce un șofer neatent a devenit recalcitrant

Ieri, 25.02.2024, în jurul orelor 16:45, un subofițer din cadrul I.J.J. Neamț, fiind în afara orelor de program, a observat un bărbat care, aflându-se la volanul unui autoturism, în încercarea de a parca a atins un alt autoturism parcat. Fiind în zonă, proprietarul mașinii avariate a încercat să discute cu persoana care se afla la volanul autoturismului, aceasta devenind agresivă în comportament.

Jandarmul a observat faptul că în urma conflictului verbal, proprietarul mașinii avariate a manifestat o stare de temere față de persoana care îi atinsese mașina, drept pentru care a sesizat forțele de ordine responsabile cu privire la evenimentul petrecut în Municipiul Roman.

După sosirea echipajelor solicitate, ale Jandarmeriei și Poliției, bărbatul și femeia cu care se afla la fața locului s-au manifestat în continuare agresiv și față de forțele de ordine, drept urmare au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Roman pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Astfel, jandarmii aflați în serviciu au sancționat contravențional cele două persoane conform Legii 61/1991, art. 2, pct 1, 24 și 25 cu amenzi în valoare totală de 2200 lei. Persoana în cauză a fost predată lucrătorilor din cadrul Poliției Municipiului Roman în vederea continuării cercetărilor.

a transmis Jandarmeria Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate