Jully Cornea, mentor și antreprenor la Piatra-Neamț. Omul din spatele unui concept de talie națională în domeniul „hair&beauty”

Jully Cornea, administrator al salonului de înfrumusețare Concept by Jully Cornea și al Academiei Hair Academy by Jully Cornea, ambele cu sediul în Piatra-Neamț, a dovedit de-a lungul timpului că este un om pe cât de simplu, pe atât de ambițios și perseverent în ceea ce face.

Jully Cornea

Evoluția a fost mereu un țel pentru ea, fapt care nu mai este demult un secret pentru cei ce o urmăresc. Astfel că, la o simplă căutare în mediul online, veți afla că Jully Cornea este fondatorul și coordonatorul Hair Academy by Jully Cornea, unde sute de stiliști își urmează visul, se perfecționează și devin adevărați profesioniști în domeniul lor.

Totul a început acum 5 ani, când Jully și-a dorit ca această ramură a artei, această profesie de hairstylist să capete o altă formă și însemnătate, atât pentru cei care o practică, cât și pentru cei ce beneficiază de serviciile aferente.

De la an la an, i s-au alăturat numeroși colegi din industria de beauty, reușind astfel să dea naștere unei comunități închegate, bazată pe respect și solidaritate.

O comunitate unde se desfășoară activități ce țin de domeniul hair&beauty, unde membrii se sfătuiesc la orice pas, se sprijină reciproc, unde orice informație sau noutate în domeniu este atent dezbătută, unde au loc conferințe online, în cadrul cărora profesioniști din diferite industrii își dau întâlnire cu membrii comunității pentru a contribui la dezvoltarea personală și profesională a acestora, dar mai ales unde se desfășoară cursuri online și fizice, ce aduc plus valoare muncii din salon.

Un întreg, un refugiu și o bară de sprijin necontenit pentru fiecare stilist, indiferent de stadiul în care acesta se află. Totul atent gândit pentru ca, în cele din urmă, adevăratul beneficiar, clientul, să fie cu adevărat satisfăcut de activitățile stiliștilor din cadrul unui salon de înfrumusețare.

Așadar, o veți găsi pe Jully a noastră, fie la salon, fie la academie în cadrul cursurilor, fie online în cadrul platformei sau la datorie, în întreaga țară, pentru a susține cursurile fizice.

Da! Este destul de dificil să te împarți și să reușești mereu să dai randament oriunde ești chemat, dar Jully Cornea are de partea sa o echipă puternică, mereu pusă pe treabă și gata să facă față și celor mai întortocheate situații. Astfel că, indiferent de forma pe care o alege un stilist, informația va fi mereu livrată corespunzător și precis.

Dar poate cel mai special proiect al Iuliei, cel mai de suflet și cu cea mai mare însemnătate pentru stiliștii din întreaga țară, este Tabăra Hairstyliștilor. Un proiect ce a luat naștere din dorința de a reuni, sub același acoperiș, stiliști din întreaga țară și de peste hotare, specialiști din domenii de hair&beauty, dezvoltare personală și profesională, marketing, fotografie, cât și branduri cunoscute domeniului de înfrumusețare.

Acest inedit proiect a luat amploare de-a lungul timpului, devenind unul de talie națională.

Întregul eveniment se desfășoară pe parcursul a două zile, fiind gândit ca, în decursul primei zile, participanții să urmeze un curs fizic, unde tehnici de vopsire, colorimetrie și secrete din domeniu sunt prezentate si dezbătute atent de către mentorul Jully Cornea, invitații speciali lăsându-și, de altfel, și ei amprenta, prin discursuri și dezbateri pe diferite teme, urmând ca, a doua zi, informațiile despre colorimetrie să fie puse în practică de către participanți, individual sau în echipă.

Totodată, sunt prezentate și diferite colecții artistice, ce surprind perfect, munca de zi cu zi a unui hairstylist, reinventată și dusă la nivel de artă.

Un succes total în toți acești ani, Tabăra Hairstyliștilor și-a atins scopul. Acela de a consolida domeniul de înfrumusețare, de a ajuta la evoluția fiecărui stilist în parte, de a contribui semnificativ la ideea de solidaritate între membrii acestuia și de a-i oferi clientului profesionalism. Căci, toate eforturile unui hairstylist se îndreaptă către client.

,,Pentru ca acesta să apeleze la serviciile noastre și să revină cu drag de fiecare dată, trebuie să ne consolidăm bazele, să ne perfecționăm și să fim mereu la curent cu noutățile.”, ne spune Jully Cornea.

Pe lângă evenimentul de amploare și numărul impresionant de participanți, Tabăra Hairstyliștilor a fost creată pentru a aduce în prim plan acest domeniu și pentru a-i descoperi adevăratul potențial.

,,Dar, mai presus de toate, de țeluri și convingeri proprii, mi-am dat seama de importanța solidarității într-un grup. Am reușit să stabilim o conexiune frumoasă și de lungă durată, indiferent de orașul în care ne aflăm, iar toate aceste lucruri se reflectă zi de zi în rezultatele noastre din cadrul saloanelor de înfrumusețare”, a conchis Jully Cornea.

Mai jos, imagini din cadrul Taberei Hairstyliștilor din Piatra-Neamț – mai 2022.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate