Karateka Bassai-Dai Denisa Topolicianu – din nou campioană națională

Campionatul Național de Karate IKU, desfășurat pe data de 21 mai 2022 la Sala Sporturilor din Arad, a reunit peste 200 de sportivi cadeți, juniori, seniori și veterani din întreaga țară.

Clubul Sportiv Bassai-Dai a participat la această competiție cu 6 sportivi, însoțiți fiind de antrenorul lor, sensei Mihai Popa, și au urcat pe podiumul de premiere de 4 ori, astfel:

Denisa Topolicianu – locul 1 și titlul de Campioană Națională la kumite feminin cadeți, Denis Alexandru – locul 2 la kumite, Davide Panțiru – locul 3 la kumite, Lucian Alixandrescu – locul 3 la kumite.

Denisa Topolicianu este din comuna Poiana Teiului și are 15 ani. Practică artele marțiale la clubul Bassai-Dai de 4 ani, reușind să urce de nenumărate ori pe cele mai înalte trepte ale podiumului de premiere. Anul acesta a obținut cel de-al patrulea titlu de campioană națională. Sensei Mihai Popa: ”Denisa este un sportiv muncitor, serios, talentat și ambițios. Și este și foarte inteligentă. Știe că nu este suficient să ajungi în varf, ci trebuie să muncești în continuare pentru a rămâne în vârf. O admir și sunt mândru de ea.

Visul Denisei este să urce pe podium la cele mai mari competiții internaționale și în viitor să devină antrenor de karate. Cu siguranță își va împlini visul cu seriozitatea care o caracterizează.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate