Karatiștii Bassai-Dai din Borca și Farcașa, medaliați în Slovacia

Trei sportivi din Borca și unul din Farcașa, karatiști ai clubului Bassai-Dai antrenați de Mihail Popa, au reprezentat România la a XXV-a ediție a competiției europene de karate Slovakia Open ce s-a desfășurat în perioada 13-14 mai în Bratislava.

Competiția face parte din Turneul European de Karate organizat de Federația Internațională de Karate WUKF și anul acesta a aliniat la start loturile naționale de sportivi din Cehia, Polonia, România, Scoția, Anglia, Ucraina, Italia, Georgia, Irlanda, Wales și Slovacia.

Din lotul reprezentativ al României au facut parte și 4 sportivi de la clubul nemțean de karate Bassai-Dai, reușind performața de a aduce acasă o medalie de aur și două medalii de bronz.

Astfel, după o evolutie de excepție, Alexandra Ursuleț din comuna Borca a urcat pe prima treapta a podiumului, obținând medalia de aur la kumite, dar și un loc 4 la kata.

De asemenea, Georgiana Furtună din comuna Farcașa și Stefan Petrea din comuna Borca au avut și ei evoluții foarte bune, obținand fiecare locul 3 la kumite.

O evoluție foarte bună a avut și sportivul Gabriel Ciubotaru din comuna Borca, terminând pe locul 5 la kata.

Prin obținerea acestor rezultate, sportivii Bassai-Dai de pe Valea Muntelui au contribuit la clasarea României pe locul 2 în clasamentul pe țări.

Mulțumim Primăriei comunei Farcașa și domnului primar Bogdan Țifui, precum și Primăriei comunei Borca pentru sprijinirea sportivilor pentru a participa la această competiție. Totodată mulțumim Chilipirul Zilei, Aby & Yna SRL, doamnei AAnei Liliana (AAnei Lio SRL) și Luxy Anonim pentru sponsorizarea echipamentelor și inscripționarea lor! Și, nu în ultimul rând, mulțumim părinților pentru încrederea și sprijinul acordat. Fără toți acești oameni alături de noi nu ar fi fost posibilă participarea noastră și aceste frumoase rezultate.” a declarat sensei Mihail Popa, antrenorul clubului Bassai-Dai.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate