La doar 19 ani, Roxana se luptă cu o formă gravă de cancer. Mamă a unui frumos băiețel, are nevoie de ajutorul nostru (APEL UMANITAR)

Cum e să te trezești la 2 noaptea că brusc nu poți respira? O tuse banală, o oboseală pe care orice mamă o resimte, avea să îi aducă cel mai crunt diagnostic: LIMFOM HODGKIN.

„Vreau să dispară acest CANCER, VREAU SĂ TRĂIESC PENTRU COPILUL MEU!”, este strigătul Roxanei către noi, cu toată disperarea unei mame care vrea să își crească puiul la pieptul ei.

Ea este Roxana și are 19 ani. A crescut doar cu mama, icoana ei, așa cum a numit-o, într-o familie de 5 frați. Viața ei nu a fost deloc ușoară, însă mereu a primit totul cu acest zâmbet minunat. David, minunea de 2 ani, o strigă „MAMA” și îi alină orice durere pe care parșivul cancer o lasă în trupul ei firav.

Am întrebat-o: cum era viața ei înainte? A răspuns cu același zâmbet care te face să-ți tremure genunchii de neputința de a o face bine pe loc: „Ca a oricărei mame. Aveam grijă de David, mai făceam treabă prin curte. Acum… acum nu mai pot.”

E puternică, știe că poate muta munții din loc pentru David, dar mai știe că există momente când nu poți singur. De aceea, într-un strigăt de disperare, a cerut ajutor.

Cât costă viața unei mamei? E neprețuită, am spune noi. 60.000 de euro, ne spun medicii. Atât costă ca puiul de om, David, să-și țină mama de mână în parc. Fiecare donație, indiferent de dimensiunea sa, contează și poate face o diferență imensă în viața Roxanei.

Vă rugăm să donați cu inima deschisă și să împărtășiți această poveste cu prietenii, familia și colegii. Fiecare gest de implicare poate aduce o altă rază de speranță în viața Roxanei și a celui mic. Orice sumă, fie ea mare sau mică, face o diferență și poate împlini obiectivul de a strânge suma de 60.000 euro (pentru analize, spitalizare, chimioterapie și transplant de celule stem în Turcia).

Împreună suntem puternici și suntem capabili de minuni. Haideți să ne unim eforturile și să oferim acestei familii șansa că în fiecare an, de 8 Martie, David să spună: „La mulți ani, mama!”.

Cei care doresc, o pot contacta pentru mai multe detalii pe Carmen Suciu, asistent social (Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț) la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Puteți dona în conturile de mai jos cu mențiuneaRoxana Munteanu spitalizare Turcia” (suma necesară 60.000 euro)

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate