La finalul săptămânii pornesc semafoarele pe străzile Mihai Viteazul și Petru Rareș

Începând de joi, 09.11.2023, ora 09:30 vor fi pornite noile semafoare pe strada Mihai Viteazul, iar de vineri, 10.11.2023, aceeași oră, vor fi pornite și pe strada Petru Rareș. Și pentru aceste două străzi semafoarele vor funcționa inițial în sistem local, timp de o lună, perioadă în care Sistemul de Management al Traficului va colecta date pentru o funcționare optimă.

Le aducem la cunoștință șoferilor că la intersecțiile cu străzile Mihai Stamatin, Valea Albă și Aleea Ulmilor există semafoare la cerere, cu senzori (bucle inductive)  în asfalt. Pentru ca senzorul să înregistreze prezența mașinii în fața semaforului și să ofere culoarea verde, vehiculul trebuie oprit înaintea marcajului transversal pentru oprire, la limita trecerii de pietoni.

În primele zile de funcționare, Poliția Locală va fi prezentă la fața locului pentru fluidizarea traficului și preîntâmpinarea oricăror probleme ce ar putea apărea. Îi rugăm pe șoferi și pietoni să fie atenți și să respecte toate regulile de circulație. De asemenea, rugăm participanții la trafic de pe acest tronson să nu oprească/staționeze pe partea carosabilă. Aprovizionarea spațiilor comerciale la agenții economici din zonă se va face doar în spațiile amenajate de către proprietari, în afara părții carosabile și a trotuarelor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Comunicat transmis de Serviciul de Comunicare al Primăriei Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate