La Kaufland aduci deșeuri electrice și electronice vechi și primești 25% reducere pentru electrocasnicele noi

În următorul weekend, Kaufland România, cu sprijinul partenerului Reverse Logistic Group (RLG), derulează o campanie de încurajare a reciclării echipamentelor electrice și electronice (DEEE). Clienții primesc la schimb cupoane de 25% reducere la achiziționarea de noi electrocasnice mici.

Obiectivul Kaufland este de a fi cea mai accesibilă și comodă destinație pentru colectare, dar și de a arăta oamenilor că la Kaufland fiecare gest sustenabil vine cu o recompensă.

Astfel, în intervalul 28 – 30 octombrie 2022, clienții sunt așteptați să aducă vechile echipamente electrice, electronice sau electrocasnice la standul RLG din incinta magazinelor participante, Kaufland București Apărătorii Patriei și Kaufland Roman, Str. Artera Vest nr.2.

Programul de colectare este cuprins între orele 15:00 – 19:00 vinerea, respectiv 10:00 – 18:00 sâmbăta și duminica.

Sunt acceptate echipamentele electrice uzate, indiferent de dimensiuni – pot fi atât electrocasnice mici (blender, uscător de păr), cât și mari (frigidere, mașini de spălat etc). Clienții vor primi un singur voucher de reducere, indiferent de numărul echipamentelor depuse.

Voucherul poate fi folosit până pe 15.11.2022, în același magazin unde s-au colectat echipamentele, pentru o singură tranzacție, indiferent de numărul de electrocasnice pe care clientul dorește să le achiziționeze pe acel bon. Reducerea de 25% nu se cumulează cu alte promoții din Kaufland Card și se va aplica la prețul de la raft (standard sau redus).

Deșeurile de echipamente electrice și electronice de larg consum reprezintă fluxul de deșeuri cu cea mai rapidă creștere din lume și mai puțin de 40% dintre ele sunt reciclate, la nivelul Uniunii Europene. Acestea conțin o mulțime de materii prime valoroase, dar și un amestec de substanțe periculoase – precum plumb, crom, mercur și altele, care necesită un management specific pentru a evita daune majore asupra mediului și sănătății.

Aproximativ 85% dintr-un echipament electronic poate fi reciclat, cu beneficii uriașe atât pentru comunitate, cât și pentru natură.

Mai multe informații pot fi accesate pe site-ul kaufland.ro, secțiune comunicate de presă.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate