La mulți ani, Ceahlăul! Egal cu Șelimbăr, sub Pietricica, în etapa a 10-a din Liga 2 (scor 0-0)

Zi de sărbătoare astăzi pe stadionul Ceahlăul din Piatra-Neamț, în paralel cu disputarea meciului dintre galben-negri și CSC 1599 Șelimbăr, în etapa a 10-a din Liga 2.

Pe 20 octombrie la Piatra-Neamț se serbează ziua de naștere a sportului pe plan local, la 104 ani distanță de la înființarea primei asociații sportive în orașul de la poalele Pietricicăi. 

Ioan Anton Măzărianu, finanțator al CSM Ceahlăul Piatra Neamț, a declarat: „20 octombrie este zi scrisă cu litere mari în cartea de istorie a municipiului Piatra Neamț, fiindcă în urmă cu 104 ani a luat ființă clubul Ceahlăul. Astăzi ne mândrim cu un nume important pe harta sportului românesc, iar Ceahlăul are rezonanța sa aparte atunci când se vorbește despre el în lumea fotbalului.

Am încredere că, alături de ceilalți oameni care alcătuiesc acum familia Ceahlăului, vom reuși să realizăm noi momente istorice. CSM Ceahlăul este astăzi datorită sacrificiului făcut de mulți, datorită implicării peste așteptări a celor care susțin culorile și datorită credinței în reușită.

Mă bucur să fiu parte din Ceahlăul, mă bucur să sprijin din tot sufletul acest club și să redăm astfel orașului renumele meritat. La mulți ani!”.

Meciul din această seară cu Șelimbăr, clasată pe locul 2, s-a anunțat a fi unul dificil pentru Ceahlăul care momentan ocupă locul 7 în clasamentul Ligii 2.

Prima repriză s-a desfășurat fără mari emoții, scorul menținându-se 0-0.

În a doua repriză, în minutul 72, Ceahlăul a ratat un gol de la 11 metri (penalty). Sergio Cortelezzi a lovit bara porții.

Scor final 0-0.

Următoarele jocuri din Liga 2 sunt programate astfel:

  • Etapa 11, CSA Steaua București – CSM Ceahlăul (joi, 26.10.2023, ora 17:00)
  • Etapa 12, CSM Ceahlăul – CSM Slatina (sâmbătă, 04.11.2023, ora 11:00).

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate