„La revedere viață, aici ne despărțim!” O femeie din Piatra-Neamț s-a aruncat de la etajul IV al unui bloc

La data de 23 mai a.c., în jurul orei 14.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui imobil.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, iar din verificările preliminare efectuate a reieșit că o femeie, în vârstă de 34 ani, ar fi căzut de la etajul 4 al unui bloc din municipiul Piatra-Neamț.

Aceasta a fost transportată la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Potrivit SAJ Neamț este vorba despre o tentativă de suicid. Femeia a fost preluată de un echipaj cu medic şi transportată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ:

23.05.2022, ora 14:43, Piatra Neamţ, pacientă sex feminin, 30 ani, diagnostic: politraumatism prin cădere de la înălţime, tentativă de suicid; pacienta a fost preluată de un echipaj cu medic şi transportată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ;

SAJ Neamț

Sursele ne-au declarat că femeia urma un tratament pentru depresie și că tragedia s-a produs pe Aleea Plaiului. Din fericire, tânăra a supraviețuit. Nu se cunosc însă mai multe date cu privire la starea sa de sănătate.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate