Laurențiu Dan Leoreanu: „Sub tricolor ne definim, existăm și luptăm pentru mai bine, cu demnitate și credință”

Laurențiu Dan Leoreanu, un cunoscut politician, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Drapelului Național. În mesajul său, Leoreanu a evidențiat importanța Zilei Drapelului și a semnificației acestuia în contextul românesc.

Potrivit acestuia, Ziua Drapelului Național reprezintă esența sufletului românesc și este un moment de mândrie pentru cei care trăiesc istoria și prezentul națiunii cu încredere în viitor. El subliniază că sub tricolorul românesc, oamenii se definesc, există și luptă pentru o viață mai bună, cu demnitate și credință, păstrând în același timp valorile ancestrale înrădăcinate în fiecare individ.

Leoreanu îndeamnă oamenii să simtă sincer și cu fiecare tresărire individualitatea lor într-un tot mai puternic. El subliniază faptul că românii sunt parte a unei lumi pe care o îmbogățesc cu esența lor, iar drapelul național subliniază mereu apartenența lor, indiferent unde s-ar afla, reprezentând simbolul și sufletul națiunii.

În încheiere, Leoreanu își exprimă urările de „La mulți ani!” cu ocazia Zilei Drapelului, evidențiind astfel importanța și relevanța acestei sărbători pentru toți românii.

„Ziua Drapelului Național conține esența sufletului românesc, a celor care cu mândrie trăiesc istoria și prezentul acestei națiuni, investind cu încredere în viitor.

Sub tricolor ne definim, existăm și luptăm pentru mai bine, cu demnitate și credință, conținând valorile ancestrale înrădăcinate în fiecare dintre noi.

Să simțim sincer, cu fiecare tresărire, individualidatea noastră într-un tot mai puternic. Suntem parte a unei lumi pe care o îmbogățim cu esența noastră, iar drapelul nostru ne subliniază apartenența oriunde ne-am afla, pentru totdeauna, simbol și suflet!

La mulți ani!”

a transmis Laurențiu Dan Leoreanu

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate