Lecții de șoferie, pe un drum din Neamț – Doi tineri s-au ales cu dosar penal

La data de 6 august a.c., în jurul orei 22:00 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie rutieră, pe raza localității Răucești, au procedat la oprirea regulamentară pentru control, a unui autoturism,  condus de o tânără, de 18 ani, din Oglinzi.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, tânăra în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată ca pasager în autoturismul în cauză a fost identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate, care i-ar fi încredințat autoturismul spre a fi condus, tinerei de 18 ani, cunoscând că aceasta nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate