Lecții pentru 2023: Oare ne mai facem bine? (VIDEO)

Un cititor ne-a trimis o filmare făcută pe o cameră de supraveghere personală din Dărmănești care surprinde una dintre cauzele pentru care deșeurile aruncate necorespunzător creează disconfort în Piatra-Neamț. Fenomenul e întâlnit în toate cartierele din oraș și, uneori, când sunt probe, cei responsabili sunt sancționați de Poliția Locală. Cu toate acestea, se pare că nimeni nu poate opri cu adevărat aceste obiceiuri.

Dacă ne dorim un oraș curat, cu oameni educați și un mediu mai bun pentru generațiile viitoare trebuie să înțelegem că nu totul depinde de autorități. Schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Poate reușim cu toții să facem acest lucru din 2023 și să oprim ca aceste lucruri aparent mici să provoace neplăceri mari în comunitate. Și nu e vorba doar de modul în care aruncăm deșeurile, ci de înțelesul general al cunoscutului proverb „Ce ție nu-ți place altuia nu-i face”.

Cu toții mai greșim, important e să nu repetăm greșelile comise și să învățăm din ele. Să avem un 2023 cu mai multă înțelepciune și bun simț!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate