Legătura rutieră dintre Neamț și Iași, prin Boghicea – Nistria, asfaltată (VIDEO)

Legătura rutieră dintre Neamț și Iași, prin Boghicea – Nistria, asfaltată

Unul dintre șantierele deschise în această perioadă în județul Neamț este pe drumul județean DJ 207A, Boghicea – Nistria – Iași. Până în prezent, pe acest traseu s-au executat lucrările ce țin de fundație și a fost turnat primul strat de asfalt.

Lucrarea se întinde pe o lungime de 8 kilometri, ceea ce înseamnă foarte mult, având în vedere că acest drum județean nu a fost niciodată asfalt, el fiind un drum de pământ. La finalizarea proiectului, legătura dintre județul Neamț și Iași prin comuna Boghicea se va realiza în cele mai bune condiții de trafic.

„Valoarea investiției este de 11 milioane lei. În paralel cu lucrările de pe DJ 207A Boghicea – Nistria se execută alte zeci, în tot județul. Ne aflăm în plină campanie de asfaltări și modernizări pe drumuri. Profităm de orice zi propice derulării proiectelor prin care îmbunătățim infrastructura rutieră nemțeană. Este unul dintre angajamentele pe care l-am făcut în fața nemțenilor: să avem cele mai bune condiții pentru a circula și să crească nivelul de trai al cetățenilor!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate