Legile sunt făcute pentru a fi încălcate, se pare… Șoferi „model”: unul beat, altul fără permis

La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 16:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, ce se deplasa pe DC 54, în  afara localității Săbăoani.

Conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani, din aceeași localitate a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 17:10, polițiștii din BDNE Bicaz, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, ce se  deplasa pe strada Barajului, în localitatea Bicaz.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, persoana în cauză, o femeie în vârstă de 49 de ani, din aceeași localitate avea dreptul de a conduce suspendat din luna mai a anului în curs.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate