Leonard Achiriloaei, Primarul Municipiului Roman: „Continuă lucrările la Centrul Multicultural Unirea!”

Primarul Romanului, Leonard Achiriloaei, anunță cu entuziasm că Centrul Multicultural „Unirea” din localitate își revine la viață într-un mod spectaculos. Fostul cinematograf, o clădire încărcată de istorie și potențial cultural, este în plin proces de renovare și transformare, iar comunitatea este martoră la renășterea unui important centru cultural și artistic.

Edilul a subliniat faptul că această clădire nu reprezintă doar o simplă structură fizică, ci un loc în care creativitatea și exprimarea artistică vor găsi teren fertil. Prin eforturile echipei implicate în proiect, acest spațiu va deveni un centru vibrant în care inovația și tradiția se vor împleti într-un mod armonios.

În acest moment, echipele de lucru muncesc intens la renovarea clădirii, asigurându-se că aceasta va fi pregătită să găzduiască evenimente culturale de calitate și activități artistice variate. De asemenea, amenajarea zonelor adiacente și crearea unui nou spațiu de joacă vor transforma Centrul Multicultural „Unirea” într-un loc atractiv pentru toate categoriile de vârstă din comunitate.

Primarul Achiriloaei a evidențiat, de asemenea, importanța păstrării și promovării tradițiilor locale, precum și încurajarea inovației și a exprimării artistice contemporane. Acest centru cultural va deveni un loc în care trecutul, prezentul și viitorul se vor întâlni într-o simfonie a culturii și artei, oferind oportunități unice pentru locuitorii Romanului să se bucure de spectacole, filme, expoziții și evenimente culturale de înaltă calitate.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate