Liceenii din Bicaz au plantat puieți de tuia

Sub semnul respectului față de natură, elevii caroliști au participat astăzi, 09.04.2024, la o acțiune de voluntariat, din cadrul Proiectului de educație ecologică „STOP POLUĂRII”, realizat în colaborare cu Primăria Pângărați.

Proiectul a vizat conștientizarea și implicarea tinerilor din comunitatea locală în activități specifice de protecție a mediului şi a spațiilor verzi.

Activitatea a urmărit dezvoltarea spiritului de echipă, colaborarea şi comunicarea eficientă, schimbul de bune practici şi promovarea pitorescului zonei.

Ne dorim să oferim prin această acțiune un exemplu tuturor tinerilor şi comunității locale.

Mulțumim domnului primar Ioan Petronel Mancaș pentru deschiderea şi implicarea de care a dat dovadă, dar şi pentru lecția de viață oferită prin participarea activă la plantarea puieților de tuia.

Mulțumim tuturor voluntarilor, reprezentanți ai Primăriei: Eugen Lazăr, Radu Laurențiu, Titi Aparaschivei, etc.

Mulțumim tuturor elevilor voluntari ai Liceului “Carol I”Bicaz şi echipei de proiect pentru susținere: director prof. Valeria Balint , director adj. prof. Suzana Hrap , prof. Gabriela Cehan, prof. Xenia Sîrbu , prof. Maria Podbereschi, prof. Gianina Hreniuc, prof. Mihai Munteanu. Părerile elevilor care au participat la activitate:

“Aceasta activitate a fost una foarte interesantă si din care fiecare a învățat multe lucruri!

Cu toții ne-am implicat si am făcut un loc foarte frumos!

Ne bucurăm ca am avut parte de aceasta activitate și speram sa mai existe astfel de oportunități și pentru generațiile viitoare!”

“O activitate excelenta pentru invatarea activă a elevilor contribuind la mentinerea(dezvoltarea) spatiilor verzi si totodata la cunoașterea efortului depus pentru plantarea fiecărui copac.”

“A fost o activitate foarte frumoasă unde s-a îmbinat munca cu distracția. Am învățat pașii pe care trebuie să îi urmăm pentru plantarea unui copac și am mai învățat cum să lucrăm în echipă. Sper ca pe viitor sa mai am ocazia să particip la astfel de activități.”

Casiana Manea, clasa a X a D / Liceul „Carol I” Bicaz

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate