Liceul Carol I Bicaz – Puntea către succes în viitorul tău

Liceul Carol I Bicaz este recunoscut pentru standardele ridicate în educație, oferind o gamă diversificată de programe și oportunități de învățare. Avem o paletă largă de materii, de la științele exacte și umaniste până la domeniile tehnice și artistice, astfel încât să puteți alege în funcție de pasiunile și interesele voastre.

Elevii noștri beneficiază de facilități moderne, cum ar fi laboratoare bine echipate, bibliotecă, săli de sport și o gamă variată de activități extracurriculare. Credem că educația nu se limitează doar la sălile de clasă, așa că încurajăm implicarea în activitățile școlare, fie că este vorba de cluburi studențești, concursuri sau proiecte comunitare.

Știm că fiecare dintre voi are propriile aspirații și vise în viață. Prin alegerea unei educații de calitate și prin implicarea în viața școlară, suntem convinși că veți putea construi temelia succesului vostru viitor. Alegerea unei școli potrivite este un pas important pe acest drum !

Dragi absolvenți de clasa a VIII vă așteptăm să vă alăturați comunității școlare a caroliștilor alegând să vă înscrieți la Liceul Carol I Bicaz în anul scolar 2023-2024.

Echipa noastră de cadre didactice va fi mereu alături de voi ajutându-va să vă pregătiți in domeniul de activitate pe care îl alegeți.

Succesul in viață este intotdeauna rezultatul alegerilor corecte!

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate