Liceul ‘Carol I’ Bicaz și elevii săi, premiați pentru excelență în domeniul financiar-contabil

Marți, 23 aprilie 2024, la Grand Hotel Ceahlău Piatra Neamț, s-a desfășurat o manifestare publică dedicată Zilei Educației Financiare, organizată de Ministerul Educației, în parteneriat cu Ministerul Finanțelor, Banca NAȚIONALĂ a României și CECCAR filiala Neamț.

În cadrul acestui eveniment Liceul „Carol I” Bicaz a fost premiat pentru contribuția esențială la formarea noilor generații de profesioniști în domeniul financiar contabil. Doamna director Balint Valeria a fost de asemenea premiată, atât ca director al liceului cât și ca profesor pentru contribuția adusă în domeniul financiar contabil.

Și, nu în ultimul rând, a fost premiată eleva Slavnicu Ionela Valentina, din clasa a XI-a E care a obținut un frumos loc III la Concursul de cultură și educație financiar- contabilă, etapa județeană, desfășurată a în dara de 19 aprilie 2024. Ea a fost premiată atât de Inspectoratul Școlar Județean Neamț cât și de C.E.C.C.A.R. care a însoțit diploma și de o carte și un premiu în bani. Eleva Dascălu Iuliana Antonia din clasa a XI-a E a primit un certificat de participare însoțit de o carte specifică domeniului economic pentru participarea la același concurs unde a obținut un punctaj foarte mare.

La eveniment au participat și elevele Maciujec Sara din clasa a XII-a D, Bucur Ana Maria, din clasa a XII-a D și Mihai Ana Maria din clasa a XII-a C care doresc sa afle mai multe despre Educația financiară și au susținut echipa liceului la acest eveniment.

Doamna inspector Albu Iacob Cristina și doamna președinte C.E.C.C.A.R , IFTODE MAGDALENA au fost alături de echipa Liceul ” Carol I ” Bicaz. La eveniment a participat și domnul inspector școlar general, domnul Ionuț Liviu Ciocoiu și alți reprezentanți ai I.S.J. NEAMȚ. Felicitări pentru organizare!

Felicitări pentru premiile obținute!

Prof. Valeria Balint

Liceul „Carol I” Bicaz

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate